Tennisintroduktion for voksne begyndere

Lær tennis nemt og sjovt, helt uden binding

Voksenintroduktion er for dig, der aldrig har spillet tennis før, tidligere har modtaget (begrænset) basal tennisundervisning eller gerne vil starte op igen efter en lang pause. Det giver dig en helt unik mulighed, som voksenspiller, at få et godt og solidt kendskab til tennis og dets alsidige spil. Den primære målgruppe er alle voksne i aldersgruppen 18-60+ år.

Til vores forløb har vi skræddersyet et 8-timers træningskursus, hvor du kommer igennem alle tennisspillets faser, tennisregler, lærer hvordan man slår en forhånd, baghånd, serv, flugtning osv. osv. Vi har ketchere, bolde og baner til kurset, så det eneste krav, vi har til dig, er sportstøj og et par gummisko.

Der er ingen krav om, at du skal melde dig ind i klubben efterfølgende. Vi håber bare, du har haft det sjovt og fået et stort udbytte af kurset. Melder du dig efterfølgende ind i klubben, får du dog lov til at beholde den spritnye ketcher, som du har brugt undervejs i dit forløb.

Du kan vælge mellem følgende hold:

 • Tirsdag 19.00-21.00 (27/4, 4/5, 11/5 & 18/5)
  UDSOLGT

 • Onsdag 19.00-21.00 (28/4, 5/5, 12/5 & 19/5)
  UDSOLGT

 • Lørdag 11.00-13.00 (1/5, 8/5, 15/5 & 22/5)
  UDSOLGT

 • Lørdag 13.00-15.00 (1/5, 8/5, 15/5 & 22/5)
  UDSOLGT

 • Søndag 10.00-12.00 (2/5, 9/5, 16/5 & 23/5)
  UDSOLGT

 • Søndag 19.00-21.00 (2/5, 9/5, 16/5 & 23/5)
  UDSOLGT

Nåede du ikke at få en plads? Så kan du skrive dig på ventelisten til de enkelte hold – vi kontakter dig i tilfælde af, at der kommer en ledig plads. Klik på “Tilmelding” for at skrive dig på ventelisten. Du vil også få at vide som de første, hvis vi opretter flere hold, når du er skrevet på listen.
Tilmelding

Voksenintroduktion 2021

Tilmeldingen til årets voksenintroduktionshold er nu åben.
Der tilrådes hurtig tilmelding, da der plejer at være rift om pladserne.
Tilmelding

Hvad koster det?

Prisen for dette særlige tenniskursus er kr. 475,-, og for dette får du bl.a.:

 • 8 timers holdtræning

 • Gratis ketcher ved efterfølgende indmeldelse i klubben

 • Mulighed for at booke egen bane til selvtræning om fredagen og lørdagen under dit forløb

 • Grillarrangement for alle deltagere på voksenintroduktionsholdene

 • Introduktion til de basale tennisteknikker

 • Aktiviteter og tilbud målrettet helt nye spillere

 • Kendskab til tennisspillets regler

Coronavirus: Vi følger naturligvis myndighedernes retningslinjer for udendørs idræt, hvilket pt. tillader os at forsamles 50 mennesker til organiseret idræt. Det muliggør altså træning under ret normale omstændigheder. Selvfølgelig skal man fortsat tage sine normale forholdsregler ift. afspritning og ikke at dukke op ved sygdom.

Banebooking og grillarrangement

I år får du som deltager på et voksenintroduktionsforløb også mulighed for selv at booke en bane sammen med andre deltagere på forløbet, hvis du ønsker at spille mere end din egen træning. Bemærk, at banebooking som voksenintroduktionsdeltager er gældende i de uger, hvor vi kører introduktionsforløb, og at det som introduktionsdeltager kun er muligt at booke banetid om fredagen og lørdagen.

Med i prisen er også et grillarrangement for alle deltagere på vores voksenintroduktionshold. Her spiller vi doubler og forskellige tennisspil på kryds og tværs, lærer de andre deltagere at kende og slutter af med grillmad. Drikkevarer kan tilkøbes i klubhuset.

Sæt allerede nu kryds i kalenderen fredag den 28. maj kl. 17-20!

Efter voksenintro, hvad så?

Efter kurset oprettes faste, ugentlige træningshold for de spillere, der ønsker at fortsætte med ugentlig træning. Der oprettes et hold om tirsdagen kl. 18-19.30 samt et hold om lørdagen kl. 11-12.30 (evt. flere hold hvis tilslutningen er til det). Prisen for at fortsætte med træning resten af sæsonen (til og med uge 41) er 575kr. herunder også et krav om medlemskab af klubben.

Som medlem er det også muligt at deltage i klubbens øvrige tilbud og aktiviteter, heriblandt indspil om lørdagen kl. 13-15 for nye spillere eller spillere, der savner en makker. Her vil være en erfaren spiller tilstede, som hjælper med at sætte i gang, give gode råd og sørger for, at tennisreglerne bliver overholdt. Til de kampglade vil der igen i år også blive oprettet rækker til dette års klubmesterskab (både single og double), hvor kun deltagere på dette års voksenintroduktionsforløb kan stille op – dette gjorde vi for første gang sidste år, og det blev en kæmpe succes med nye spillere, der fik mulighed for at spille kampe og blive integreret i klubbens øvrige liv.

Tilmelding

Voksenintroduktion 2021

Tilmeldingen til årets voksenintroduktionshold er nu åben.
Der tilrådes hurtig tilmelding, da der plejer at være rift om pladserne.
Tilmelding

Kæmpe anbefaling – jeg var med sidste år. Det er vanvittig godt! Er du i tvivl om tennis er noget for dig, vil du bare gerne prøve det eller har du spillet før men aldrig “lært det rigtigt”. Så er det her helt outstanding og alle trænerne er skide søde og dygtige! Kæmpe kæmpe anbefaling.

Thomas, tidligere deltager

Vi havde fornøjelsen at deltage i introforløbet i 2020, og blev mødt af et super engageret trænerteam, som var dygtige, idérige, tålmodige, og som fra første træning formåede at få os alle til at føle os hjertelig velkomne.

Martin og Lizette, tidligere deltagere