Familietennis er leg, motion og bevægelse for børn i alderen 5-7 år sammen med mor/far

Vi tilbyder et spændende træningskoncept for tennisglade børn sammen med deres forældre. Konceptet hedder Familietennis og tilbyder aktiv kvalitetstid, fællesskab og motion sammen med familien.

Gennem aldersrelaterede tennislege, spil og aktiviteter bliver børn og voksne introduceret til tennis og oplever glæden ved at være aktive sammen. Træningen bærer præg af en legende tilgang til sporten, og på denne måde bliver både voksne og børn introduceret til de basale færdigheder inden for tennis.

Når I er tilmeldt dette hold, får I desuden udleveret et nøglekort, så I selv kan booke baner og gå ned og spille med jeres barn i hele udendørssæsonen – der vil være udstyr og ketchere til rådighed til jer alle.

Hver sommer inviterer vi storegrupperne og de nye SFO-børn fra de omkringliggende institutioner på besøg, så de sammen med deres pædagoger og øvrige legekammerater kan få en forsmag på, hvad tennis er. Nogle børn stifter bekendtskab med tennissporten for første gang her, mens andre kommer og prøver for første gang med sine forældre. Alle er velkomne, uanset om man har prøvet det før eller ej.

Book prøvetime

Har du spørgsmål?
så kontakt os gerne.

Frederik Hausner Petersen
Frederik Hausner PetersenCheftræner
Tilmelding

Familietennis udendørs 2021

Familietennis er leg, motion og bevægelse for børn i alderen 5-7 år, hver søndag kl. 16.00-17.00 i sommersæsonen.
Tilmelding
Coronavirus: Vi følger naturligvis myndighedernes retningslinjer for udendørs idræt, hvilket pt. tillader os at forsamles 50 mennesker til organiseret idræt. Det muliggør altså træning under ret normale omstændigheder. Selvfølgelig skal man fortsat tage sine normale forholdsregler ift. afspritning og ikke at dukke op ved sygdom.