Er du klar på en svedig time med højt tempo, mange bolde og høj musik?

Fitnesstennis, også kaldet cardio tennis, startede for første gang op i sommeren 2020 her i klubben!

Til fitnesstennis er der fokus på at have høj puls igennem hele timen. Dette sikres ved intensive øvelser på tennisbanen med både fodringsøvelser og alverdens øvelser med vores træningsudstyr.

Her er det ikke teknikken, der er i fokus. Derfor kan alle også deltage, uanset om man er nybegynder eller øvet. Til fitnesstennis handler det nemlig om at være i gang – og om at være i gang hele tiden. Konceptet er bygget op omkring aktiviteter, der kombinerer tennissporten med cardio-aktiviteter med henblik på at forbrænde kalorier på en sjov og udfordrende måde – alt sammen imens du også styrker dit eget tennisspil!

Du vil som deltager komme til at slå til rigtig mange bolde i løbet af en træningstime. Du vil som deltager også komme til at lave mange øvelser med vores træningsudstyr. Og så vil du som deltager helt sikkert også komme til at opleve, at du er øm i kroppen efter en times fitnesstennis!

En typisk træningstime starter med opvarmning, hvorefter der laves fodringsøvelser, inden der sættes spil i gang for til sidst at slutte med cool down øvelser. Som afslutning i træningen kåres cardio kongen/dronningen baseret på nogle forhåndsbestemte mål inden træningens start.

Kort sagt er fitnesstennis det sjoveste alternativ til cardio-træningen i fitnesscenteret, hvis vi selv skal sige det ;-)

For at få det maksimale ud af fitnesstennistimen anbefaler vi alle deltagere at have anskaffet sig et fitnessur med skridttællerfunktion, kalorietæller samt puls-funktion. Disse kan anskaffes fra 200,- hos bl.a. Elgiganten.

Har du spørgsmål?
så kontakt os gerne.

Jeppe Løager Nielsen
Jeppe Løager NielsenTræner
Tilmelding

Fitnesstennis udendørs 2021

Fitnesstennis pumper derudaf hver lørdag formiddag kl. 10.00 - 11.00 i sommersæsonen med lørdag den 1. maj som første træning – skynd jer derfor ind og meld jer til. Det koster 500,- at være med.
Tilmelding