I Ledøje-Smørum Tennisklub tilbyder vi træning til alle klubbens juniorspillere, og du kan allerede starte i en alder som bare 3-årig her hos os! Vi fordeler primært spillerne efter alder, så der er rig mulighed for at komme til at spille på hold med sine venner eller veninder.

Hos os er der plads til alle – både den helt nye spiller, der stifter bekendtskab med sporten for første gang, men også for den rutinerede spiller, der har trænet i flere år. Vi har træningstilbud målrettet alle niveauer og aldre.

Vi vægter det sociale meget højt – både på og uden for banen. Derfor har vi også utallige aktiviteter for vores juniorspillere i løbet af året. Som juniorspiller kan man komme med på tur til Lalandia, være med til udflugter, filmaftener og overnatninger, deltage i klubmesterskaber og interne samt eksterne turneringer, være med på camps og til træningsafslutninger og meget, meget mere. Hos os er der ingen fare for at kede sig!

Vi er en helårsklub og træner i sommerhalvåret (maj til medio oktober) på vores udendørsbaner på Flodvej 62, som er lige over for Smørum Centeret. I vinterhalvåret træner vi bl.a. i Balsmoseskolens idrætshal samt i nogle omkringliggende tennishaller.

Vi har nogle dygtige og top-engagerede trænere, som hver vil gøre deres bedste for, at jeres børn får en fantastisk oplevelse med sporten!

Har du lyst til at prøve? Så tilmeld dig en prøvetræning lige her