Hvad vi laver

I ungdomsudvalget vil vi have et kæmpe fokus på, at det skal være sjovt at komme til træning og arrangementer, og at man som juniorspiller bliver en del af et stort fællesskab af andre tennisglade børn. Vi vil også have et stort fokus på, at det skal være nemt for nye unge medlemmer at blive en del af fællesskabet i klubben.

Vi vil lave sjove, spændende og hyggelige sociale arrangementer, hvor man som juniorspiller også bliver en del af et fællesskab der rækker ud over den ugentlige træning.

Eksempler på arrangementer er vores årlige Lalandia tur, vores årlige Kalundborg tur, klubmesterskaberne, juleafslutningen m.m. Det var faktisk i høj grad på grund af dette, at vi vandt prisen som Årets Tennisklub 2018. Derfor skal vi selvfølgelig fortsætte med at skabe endnu bedre rammer for vores juniorspillere og skabe et endnu federe fællesskab.

Har du som forælder lyst til at blive en del af dette udvalg, hvor du kan gøre en aktiv forskel for hele juniorafdelingen, så skal du endelig ikke tøve med at kontakte os, også gerne, hvis du har spørgsmål. Du kan forvente, at vi mødes ca. fire gange om året. Glem ikke at du som forælder også selv vil blive en del af et fællesskab af forældre på tværs af årgange, som sammen skaber de bedste rammer til diverse sociale arrangementer.

Har du spørgsmål?
Kontakt os gerne.

Udvalget