Tennis for de 3-5 årige og deres forældre

Tumletennis er et koncept, hvor børn i alderen 3-5 år kommer og leger/spiller SAMMEN med sin mor/far på banen.

Til træningen vægtes kroppens og sportens ABC meget højt, så man igennem leg bliver både krops- og boldbevidst. Træningen er opbygget af motoriske øvelser, hvor både den taktile-, labyrint- samt muskel-/ledsansen bliver styrket. Altsammen med det fornemme formål at fremme børnenes bevægelsesglæde.

Det er ikke unormalt, at du i løbet af en træningstime bevæger dig igennem junglen med “farlige” forhindringer eller tager på tur til Afrika og skyder med bananer og svinger dig i lianer. Til en time i Tumletennis’ tegn kan vi nemlig godt lide at lege motorikken ind, om det så er med eller uden ketcher og bold på banen.

… men mit barn kan da ikke spille tennis, når det er så lille?

Nej, nok ikke tennis over et stort net, som de fleste måske ville forbinde det med. Netop derfor har vi indkøbt udstyr, der er fuldstændig målrettet denne målgruppe – det er alt lige fra specielle bolde og små ketchere til skydeskiver og elektroniske lamper, man skal fange.

Det er en hel tennislegeplads så at sige…

Book prøvetime

Har du spørgsmål?
så kontakt os gerne.

Frederik Hausner Petersen
Frederik Hausner PetersenCheftræner
Tilmelding

Tumletennis udendørs 2021

Tumletennis er leg, motion og bevægelse for børn i alderen 3-5 år, hver søndag kl. 15.00-16.00 i sommersæsonen.
Tilmelding
Coronavirus: Vi følger naturligvis myndighedernes retningslinjer for udendørs idræt, hvilket pt. tillader os at forsamles 50 mennesker til organiseret idræt. Det muliggør altså træning under ret normale omstændigheder. Selvfølgelig skal man fortsat tage sine normale forholdsregler ift. afspritning og ikke at dukke op ved sygdom.