Hvad er holdtræning?

I Ledøje-Smørum Tennisklub tilbyder vi holdtræning for alle vores medlemmer, uanset om du er tre år og lige startet på vores TumleTennis-hold med mor/far, eller om du er 83 år og ønsker at få finpudset teknikken.

Holdtræning består af et hold med en eller flere trænere tilknyttet, hvor man sammen som gruppe modtager undervisning. Her vil bl.a. være tekniske og taktiske øvelser blandet med spilbaserede øvelser, så man også får prøvet det tillærte af i praksis.

Et typisk træningspas varer 80 min. (nogle hold har en varighed af 60 min.), og der vil for langt de fleste årgange være mulighed for at træne min. to gange om ugen, hvis man ønsker dette. Udover sin holdtræning er der også mulighed for selv at booke baner og spille ligeså ofte, man har lyst!

Vi har hold for både store og små, nybegyndere såvel som øvede spillere. Du kan i vores træningsoversigt herunder finde de hold, der passer til netop dig!

Vi opdeler primært juniorspillerne efter alder, så man kommer til at spille på samme hold som sine venner/veninder. Det er ikke et krav at gå til holdtræning, men det er en oplagt mulighed for at kunne lære nye børn i samme aldersgruppe at kende og på den måde udvide sin omgangskreds i klubben.

Har du spørgsmål?
så kontakt os gerne.

Frederik Hausner Petersen
Frederik Hausner PetersenCheftræner

Junior træningsprogram

Indendørssæson 2021-22

Torsdag den 27. oktober 2021 – søndag den 29. april 2022.

Ferieaflysninger (begge dage inklusive): Juleferie: 22/12-21 - 4/1-22, Vinterferie: 14/2-22 - 20/2-22, Påskeferie: 11/4-22 - 18/4-22

Træning aflyses 23/4-2022: Denne dag afholdes der klubmesterskab i skumtennis for alle medlemmer (reservér allerede dagen).
Aflysninger i Balsmosehallen: Følgende 3 lørdage er der ikke træning i Balsmosehallen pga. andre arrangementer: 4. december 2021, 12. marts 2022 og 2. april 2022

Hvordan tilmelder jeg mig?

Når du har fundet det/de træningshold der passer dig, kan du tilmelde dig træning på en af følgende måder:

  • Klik på tilmeldingsknappen ud for holdet. Herefter kommer du til vores bookingsystem, hvor du kan tilmelde dig. Dette forudsætter at du allerede har et medlemskab i klubben.

I tilfælde af, at et hold ikke kan oprettes, fordi der er for få spillere, flyttes spillerne til et andet hold, eller det indbetalte beløb tilbagebetales.