Hvad er holdtræning?

I Ledøje-Smørum Tennisklub tilbyder vi holdtræning for alle vores medlemmer, uanset om du er tre år og lige startet på vores TumleTennis-hold med mor/far, eller om du er 83 år og ønsker at få finpudset teknikken.

Holdtræning består af et hold med en eller flere trænere tilknyttet, hvor man sammen som gruppe modtager undervisning. Her vil bl.a. være tekniske og taktiske øvelser blandet med spilbaserede øvelser, så man også får prøvet det tillærte af i praksis.

Et typisk træningspas varer 80 min. (nogle hold har en varighed af 60 min.), og der vil for langt de fleste årgange være mulighed for at træne min. to gange om ugen, hvis man ønsker dette. Udover sin holdtræning er der også mulighed for selv at booke baner og spille ligeså ofte, man har lyst!

Vi har hold for både store og små, nybegyndere såvel som øvede spillere. Du kan i vores træningsoversigt herunder finde de hold, der passer til netop dig!

Har du spørgsmål?
så kontakt os gerne.

Jeppe Løager Nielsen
Jeppe Løager NielsenTræner

Tilmelding til vinteraktiviteter

I bookingsystemet kan du se en oversigt over alle vores indendørshold og aktiviteter, og der er også her du laver din tilmelding. Tilmelding forudsætter at du har et medlemskab i klubben.

Tilmelding til vintersæsonen 2022-23, åbner mandag den 10. oktober kl. 19:00.

*) I tilfælde af, at et hold ikke kan oprettes, fordi der er for få spillere, flyttes spillerne til et andet hold, eller det indbetalte beløb tilbagebetales. For at sikre den optimale træningssammensætning forbeholder vi os retten til at rykke rundt på spillere, hvis vi skønner, at niveauet for spilleren ikke er passende til det tilmeldte hold.

Niveauer