Ny juniorspiller?

Er du ny juniorspiller her i klubben, eller overvejer at blive det?

Først og fremmest hjertelig velkommen til! Hvor er vi glade for, at du har valgt eller overvejer at melde dig ind som medlem her i Ledøje-Smørum Tennisklub.

På denne side finder du alle de vigtige informationer, der er værd at kende til, når man er helt ny. Vi ved, at der kan være mange ting at forholde sig til, så derfor har vi skitseret de vigtigste ting for dig og dine forældre på denne side.

Vi er en klub, hvor vi vægter det sociale meget højt – uanset om det er på eller uden for banen. Derfor har vi i løbet af året også adskillige aktiviteter for både store og små. Vi har både en tur til Lalandia, tur for den yngste halvdel med forældre, tenniscamps i skoleferier, overnatninger og filmaftener, turneringer, udflugter, klubmesterskaber og træningsafslutninger for bare at nævne nogle af dem.

Vi er en helårsklub og træner fra maj til medio oktober på vores udendørsbaner over for Smørum Centeret på Flodvej 62, hvorefter vi rykker indendørs i vinterhalvåret og træner i bl.a. Balsmosehallen samt omkringliggende haller.

Hold dig opdatering omkring livet i klubben ved at følge vores Facebook-side, Instagram-profil eller ved at modtage vores nyhedsbrev – så kommer alle vigtige informationer om bl.a. kommende arrangementer direkte til dig.

I træningsoversigten for juniorer kan du finde alle de hold, vi tilbyder.

Har du spørgsmål?
så kontakt os gerne.

Jeppe Løager Nielsen
Jeppe Løager NielsenTræner

Ofte stillede spørgsmål

Første skridt er, at du melder dig ind i klubben. Det gøres ved at vælge det ønskede medlemskab lige her. Når dit medlemskab er aktiveret af vores kasserer, får du tildelt et medlemsnummer og tilsendt en udførlig guide til, hvordan du tilmelder dig træningen.

Et medlemskab, også kaldet kontingent, er ligesom et abonnement eller medlemskab, som du kender det fra f.eks. fitnesskæder. Det betyder, at du som medlem kan deltage i klubbens arrangementer, og at du selv kan booke baner og bruge anlægget med dit medlemsnummer. Derudover har du som medlem også mulighed for at booke vores boldkanon, hvis du vil prøve kræfter med denne. Som medlem har du også mulighed for at spille på vores turneringshold, som spiller kampe imod spillere fra andre klubber.

Et nøglekort er den adgangsbrik, som alle medlemmer får. Denne giver adgang til alle seks baner på vores anlæg samt adgang til vores klubhus. Mod fremvisning af dit nøglekort får du også 10% rabat hos vores sponsor, Smørum Pizzeria.

Så snart du har betalt dit kontingent, kan du få udleveret dit nøglekort. Det kan enten afhentes i kontortiden i klubhuset, eller ved at kontakte Markus på tlfnr. ‭4464 2331 eller mail markus@bhansen.info.

Det er ikke et krav at have sin egen ketcher – vi har alt udstyr, der kan lånes. Du skal blot medbringe drikkedunk og tøj at kunne bevæge dig i. Dog køber langt størstedelen af vores spillere deres egen ketcher efter nogen tid, når de er meldt ind i klubben.

Det er ikke et krav at melde sig til træning – man kan sagtens være medlem uden at gå til træning. De fleste af vores juniorer går dog til træning, og det anbefaler vi også. Det er her, at du kommer til at møde nye venner og kunne udvikle dig som spiller.

Du kan altid kontakte en fra bestyrelsen. Hvis du har nogle spørgsmål relateret til træning, er det nemmere, at du kontakter en af trænerne direkte.

Vi benytter os af konceptet Play & Stay, der er udviklet af det internationale tennisforbund. Konceptet består af tre forskellige farvekategorier (rød, orange og grøn) fordelt i forhold til alder og niveau. Boldene hopper langsommere end den almindelige gule tennisbold og gør det nemmere for børn (og voksne!) i alle aldre at lære at spille tennis. Det medfører en naturlig udvikling i begynderspillets tekniske og taktiske forståelse for tennisspillet.

Læs meget mere om Play & Stay her.

I tennis indplaceres alle junior spillere i årgange – U8, U10, U12, U14, U16 og U18.

Årgangen bestemmes af fødselsåret, og der skiftes pr. 1. januar. F.eks. bliver man U14 pr. 1. januar det år man fylder 13 og bliver i denne gruppe i 2 år.

Go to Top