Voksenintroduktion

 

  • 8 timers holdtræning
  • Gratis ketcher ved tilmelding
  • Introduktion til de basale tennisteknikker
  • Kendskab til tennisspillets regler
  • Grillarrangement for alle deltagere på voksenintroduktionsholdene

Ledøje-Smørum tennisklub har indgået et samarbejde med Dansk Tennis Forbund og DGI om at fremme tennissporten. Det giver dig en helt unik mulighed, som voksen motionist, at få et godt og solidt kendskab til tennis og dets alsidige spil. Den primære målgruppe er alle voksne i aldersgruppen 20-60+ år.

Vi har derfor skræddersyet et 8 timers træningskursus, hvor du kommer igennem alle tennisspillets faser, tennisregler, lærer hvordan man slår en forhånd, baghånd, serv, flugtning osv. osv. Vi har ketchere, bolde og baner til kurset, så det eneste krav, vi har til dig, er sportstøj og et par gummisko.

Prisen for dette særlige tenniskursus, er kr. 350,- helt uden yderligere binding. Der er altså ingen krav om, at du skal melde dig ind i klubben. Vi håber bare, du har haft det sjovt og fået et stor udbytte af kurset.

Med i prisen er et grillarrangement for alle deltagere på vores fem voksenintroduktionshold, der afholdes den 1. juni kl. 17-20. Her spiller vi doubler og forskellige tennisspil på kryds og tværs, lærer de andre deltagere at kende og slutter af med grillmad og en vand.

Bemærk, at vi har et meget begrænset antal pladser på vores hold. De øvrige år har vi meldt alt udsolgt, så hvis du vil sikres en plads, så skynd dig at find det hold, der passer dine ønsker:

 

 

 

Efter kurset oprettes et fast, ugentligt træningshold for de spillere, der ønsker at fortsætte med ugentlig træning. Dage og tidspunkt kommer senere. Prisen for at fortsætte med træning resten af sæsonen (til og med uge 41) er 550 kr. herunder også et krav om medlemskab af klubben.

OBS: Vi følger nøje situationen med udviklingen af Covid-19. Skulle det have indflydelse på, hvornår vi kan starte holdene, så strækker vi blot kurset i den anden ende, så det fortsat er fire træningsgange á 2 timer. Ugedage og tidspunkter forbliver de samme.

Du tilmelder dig på nedenstående formular, og i samme forbindelse, beder vi dig, at indbetale deltagergebyret på kr. 350,- til MobilePay 9700EF, eller bankoverførsel til 0320 8896133544. Husk at anføre deltagernavn ved betaling.