Ny juniorspiller?

Er du ny juniorspiller her i klubben, eller overvejer du at blive det?

Først og fremmest hjertelig velkommen til! Hvor er vi glade for, at du har valgt eller overvejer at melde dig ind som medlem her i Ledøje-Smørum Tennisklub.

På denne side finder du alle de vigtige informationer, der er værd at kende til, når man er helt ny. Vi ved, at der kan være mange ting at forholde sig til, så derfor har vi skitseret de vigtigste ting for dig og dine forældre på denne side.

Vi er en klub, hvor vi vægter det sociale meget højt – uanset om det er på eller uden for banen. Derfor har vi i løbet af året også adskillige aktiviteter for både store og små. Vi har både en tur til Lalandia, tur for den yngste halvdel med forældre, tenniscamp i skoleferier, overnatninger og filmaftener, turneringer, udflugter, klubmesterskaber og træningsafslutninger for bare at nævne nogle af dem.

Som noget helt nyt i år har vi også søsat et initiativ, vi kalder for ”Fredagsfidusen”. Dette er en fast månedlig aktivitet ud af huset for alle juniorspillere – med dette ønsker vi at styrke fællesskabet af vores spillere på kryds og tværs af årgangene yderligere. Med støtte fra Egedal Kommune og fra klubben selv har vi formået at kunne holde prislejet nede. Her kan I kan læse meget mere om vores spændende initiativ.

Årgang 2006 - 2011
Først og fremmest vil vi præsentere vores træningstilbud til nye juniorer født i årgang 2006 – 2011. Vi har oprettet en tilbudspakke, hvor I får 2x træning men kun betaler for 1x træning. Når jeres medlemskab er betalt, melder I jer til hold S6 i vores bookingsystem. Dernæst har I adgang til at træne både onsdage kl. 17-18.20 samt søndage kl. 14.30-15.50. UDSOLGT

Vi har åbnet for et ekstra begynderhold. Dette er hver onsdag kl. 15.40-17.00. Holdet koster 500,- for en hel sæson. Tilmelding til dette hold S21 sker i bookingsystemet.

Årgang 2012 - 2013
For spillere født i år 2012 og 2013 har vi oprettet en tilbudspakke, hvor man kan træne 2x om ugen for 700,-. Her træner man torsdage kl. 16.30-17.30 og søndage kl. 14.30-15.50. Her melder I jer til S4 i bookingsystemet.

For at holde jer opdateret omkring livet i klubben, om kommende arrangementer og om vigtige beskeder anbefaler vi jer at ”synes godt om” vores Facebook-side - så kommer alting helt automatisk til jer. I kan også skrive jer op til at modtage vores nyhedsbrev ved at sende en mail til Frederik på frederik.hausner@live.dk.

Du kan også kigge på hele vores træningsprogram for juniorer. Her finder du bl.a. også vores årlige sommercamp, som vi afholder i uge 27.