Familietennis – for dig og dine børn

Familietennis er leg, motion og bevægelse for forældre/bedsteforældre sammen med børn i alderen 5-8 år.

Ledøje-Smørum Tennisklub tilbyder et spændende træningskoncept for tennisglade forældre/bedsteforældre og børn. Konceptet hedder Familietennis og tilbyder aktiv kvalitetstid, fællesskab og motion sammen med familien.

Gennem aldersrelaterede tennislege, spil og aktiviteter bliver børn og voksne introduceret til tennis og oplever glæden ved at være aktive sammen. Vi tilbyder Familietennis hver søndag fra 16-17.20 for 5-8 årige.

Vi slutter altid træningstimen af med saftevand og kiks for alle deltagerne, hvor der kan blive grinet og hygget af efter træningens strabadser 

Kom og prøv – første time er gratis!

Hvis I ønsker at fortsætte med træningen, melder I barnet ind som medlem (525,-). Medlemskabet udløber først den 30-04-2021 og gør, at man kan deltage i klubbens øvrige aktiviteter. Derudover melder I jer til familietennistræningen, som koster 100,- her i sommersæsonen (til og med uge 41). Når I er tilmeldt dette hold, får I udleveret et nøglekort, så I selv kan booke baner og gå ned og spille med jeres barn i hele udendørssæsonen – der vil være udstyr og ketchere til rådighed til jer alle.

Hver sommer inviterer vi storegrupperne og de nye SFO-børn fra de omkringliggende institutioner på besøg, så de sammen med deres pædagoger og øvrige legekammerater kan få en forsmag på, hvad tennis er. Nogle børn stifter bekendtskab med tennissporten for første gang her, mens andre kommer og prøver for første gang med sine forældre. Alle er velkomne, uanset om man har prøvet det før eller ej. Vi glæder os til at se jer!

Kontakt endelig Frederik Hausner Petersen ved yderligere spørgsmål: 51 52 28 99

Tilmeld jer her