Boldmaskinen

Ledøje Smørum Tennisklub har fået en ny boldmaskine, som bruges jævnligt til træning. Men nu kan klubbens medlemmer også leje den. Det koster 50 kr. for 1 time, 200 kr. for 5 timer og 300 kr. for 10 timer.

For at leje boldmaskinen gør du følgende:

1. Log på bookingsystemet.
2. Køb klippekort: 1 klip, 5 klip eller 10 klip.
3. Gå til baneoversigt, vælg område "Boldmaskine", (skift fra udendørstennis til Boldmaskine i øverst højre side), lav en reservation på den dag og tid du ønsker, og godkend reservationen.
4. Skift område fra Boldmaskine til udendørstennis.
5. Lav en banereservation på samme tid som boldmaskinen og vælg medspiller 1 (Boldmaskine).
6. Godkend betingelserne og godkend reservationen.

Der er lås på skuret og på selve boldmaskinen. Låsekoderne oplyses, ved opkald til et bestyrelsesmedlem.

Vi ønsker, at have gavn af boldmaskinen i mange år samt at du får optimal glæde af den. Derfor skal følgende regler overholdes:

1. Klubbens trænere har første prioritet til, at anvende boldmaskinen til diverse træningslektioner/timer. Så ønsker du, at leje boldmaskinen, mens der er almindelig træning, skal du først høre de pågældende trænere, om det er OK.

2. Boldmaskinen må kun anvendes i tørvejr. Hvis det begynder, at regne under brug af boldmaskinen, skal man stoppe øjeblikkelig og få boldmaskinen tilbage til skuret, så hurtigt som muligt.

3. Gå aldrig ind foran boldmaskinen. Den kan skyde bolde afsted med 130 Km/t og det gør ondt at blive ramt.

4. Pil ikke ved boldene i boldkurven, mens boldmaskinen er tændt. Boldmaskinen kan af og til "lukke sig selv ned". Det gør den, hvis en bold sidder i klemme ved rundellen i bunden af boldkurven. Sluk derfor først boldmaskinen før du løsner/blander boldene i boldkurven. Tænd boldmaskinen igen og vælg dit program.

5. Efter brug, skal boldmaskinen sættes på plads i skuret. Maskinen sættes til opladning igen og den låses fast med den tilhørende kodelås.

6. Når man forlader skuret, skal det være aflåst med den tilhørende kodelås

Brugervejledningen til boldmaskinen findes på opslagstavlen i klubhuset, på selve boldmaskinen og du kan hente den her. Brugervejledning>>