Drømmer du om at blive sjællandsmester i tennis? Eller har du bare lyst til at prøve kræfter med nogle nye spillerer? Så er holdspil måske noget for dig.
Har man lyst til at komme ud og afprøve sine tennisfærdigheder mod nogle spillere fra andre klubber, kan man med fordel tilmelde sig vores holdturnering. At spille på hold er en rigtig god måde at øve sit tennisspil på og få spillet en masse kampe. Samtidig har vi i LST fokus på at skabe sammenhold på vores tennishold, så det ikke bare bliver et spørgsmål om at vinde en single, men også om at spille sammen som hold.

Når du er holdspiller, kommer du ud og spille kampe i weekenderne med dine holdkammerater. For hver holdkamp spilles der 4 singler og 2 doubler. På 2+2-holdene skal der 2 piger og 2 drenge med ud og spille hver gang. Kampoversigten kan findes på infosport. Der spille normalt kun kampe om søndagen for juniorer.

Ønsker man at spille på hold, skal man tilmelde sig holdtræning. Som holdspiller træner man sammen med sit hold, hvor der primært blive fokuseret på taktik og kamptræning samt mentaltræning. Desuden lærer spillerene at spille sammen som et hold og at spille double med deres double-makker.