NYT KLUBTØJ

6. april 2019 17:17 , af Michael Fredsbo
NYT KLUBTØJ 😀
 
Kære medlem
 
Vi har glæden af at præsentere vores nye klubtøj ☺️. Vi har valgt et nyt sæt i Joma kollektionen. Vi synes selv det er et rigtig flot sæt, og Joma og Transocean Sport har fundet en rigtig god pris til os. 😀
 
Du har muligheden for at se, prøve og bestille klubsættet, til klubmesterskabet, søndag den 7. april i Balsmosehallen i tidsrummet 9:00-12:00, hvor Transocean Sport vil være til stede med en bod med klubdragten og andet godt tennisudstyr til gode priser.
 
Hvis du skal nå at have det nye klubsæt inden udendørsturneringen starter, så skal det enten bestilles i Balsmosehallen til klubmesterskab, eller direkte til Transocean Sport senest på mandag den 8. april 2019.
 
Nedenfor finder du bestillingssedler til herre-, dame-, drenge- og pigesæt. Bestillingssedlen udfyldes og medbringes til klubmesterskabet i tidsrummet 9:00-12:00, eller sendes på mail direkte til Transocean Sport. 🎾👍
Bestillinger der laves efter april måned: Her udfyldes bestillingssedlen med de ønskede størrelser og sendes på e-mail til Transocean Sport.
Med sportslig hilsen
Bestyrelsen
Ledøje-Smørum Tennisklub