DM i Racketlon

1. november 2017 21:02 , af Michael Fredsbo

Den 29. og 30. december bliver der afholdt DM i Racketlon i Skinderskovshallen, Herlev. Racketlon er en sport hvor man kombinerer Bordtennis, Badminton, Squash og Tennis. Man spiller et sæt til 21 i hver sportsgren. Til sidst lægger man pointene sammen, og ser hvem der har fået flest point samlet. Det gælder altså ikke bare om at vinde, men om at skrabe så mange point sammen som overhovedet muligt, i hver af de fire sportsgrene. Vi har lavet det i nogle år her indendørs i tennisklubben, og vi gør det igen i år, for det har været en stor succes. Når vi har lavet det i tennisklubben har det været uden squash, for det har vi ikke faciliteterne til i Balsmosehallen. 

Til DM i Racketlon bliver der for første gang lavet en starter række. Det er en række for dem der aldrig har prøvet Racketlon før, og som godt kunne tænke sig at prøve det. Starter rækken er både for herrer, damer, juniorer og seniorer, og der bliver lavet to af dem. Der er nogle stykker fra klubben der stiller op  i starterrækken bl.a Frederik, Jeppe og Markus, og vi stiller op om fredagen d 29. december. Alle er meget velkomne til også at tage med. Det bliver helt sikkert hyggeligt og sjovt. 

Hvis man har lyst til at deltage samme dag som os og i samme række, så skal man gå ind på: https://www.dgi.dk/arrangementer/201721004002, og tilmelde sig i starterrækken. Derefter skal man skrive til Markus (email: markus@bhansen.info), og fortælle at man har tilmeldt sig. Tilmeldingsfristen er d 10. december. Så sørger han for, at vi kommer til at spille i samme række (ikke nødvendigvis samme pulje), og på samme dag. Vi håber I vil være med, og at vi vil få en hyggelig dag.

Vedhæftede filer