Klubmesterskab, udendørs

 

Vi skal selvfølgelig igen i år have et udendørs klubmesterskab. Vi håber derfor, at I er mange spillere, der igen i år vil være med til at gøre mesterskaberne sjove og spændende!

Turneringen afvikles i perioden 1. juni – fredag den 11. september og den store finaledag

lørdag den 19. september 2019 09.00-17.00 


Senior & Motionist

Der spilles i følgende rækker:

Mesterrække – Fortrinsvis for divisionsspillere eller spillere med tilsvarende niveau (U14 og ældre)
A-række - Fortrinsvis for ligaspillere eller spillere med tilsvarende niveau (U14 og ældre)
B-række – Fortrinsvis motionistspillere. (25 år og ældre)
C-række – Begyndere med max. 1-2 års erfaring. (25 år og ældre)
V-række - For deltagere på voksenintroduktions holdene 2020

Alle rækker spilles som rene dame- og herrerækker. Der kan tilmeldes i både single og double-række. Der er også mulighed for tilmelding i mix-double.

For Mesterrække og A-række gælder det at spiller kampe bedst af 3 sæt, et evt. 3. sæt afvikles som match-tie-break til 10 point. Doubler spilles med no-ad. 

For B, C og V-rækken gælder det at spiller kampe bedst af 3 sæt, et evt. 3. sæt afvikles som match-tie-break til 10 point. Doubler spilles med fordel (ad.).

Junior

U8 (årgang 2012 og yngre) – særligt arrangement på finaledagen med leg og konkurrencer.
U10 (årgang 2010 og 2011) – orange bold
U12 (årgang 2008 og 2009) – grøn bold
U14 (årgang 2006 og 2007) – gul bold
U16-U18/Ungsenior (årgang 1995 – 2005) – gul bold

Alle juniorrækker spilles som kønsneutrale rækker (piger og drenge sammen). Der kan tilmeldes både i single og double-række.

For U10 gælder det at alle indledende puljekampe spilles som et sæt til 4 partier, ved stillingen 3-3 spilles tiebreak til syv point. Alle kampe i pulje afvikles den samme dag. Puljevinderne går videre til knald-eller-fald kampe. I Alle knald-eller-fald kampe spilles efter DTF Next Gen format bedst af 3 sæt til 4 partier. Doubler spilles med no-ad.

U12 og U14 spiller kampe efter DTF Next Gen format bedst af 3 sæt til 4 partier, ved stillingen 3-3 spilles der tiebreak til 7 point. Doubler spilles med no-ad.

U16-U18/Ungsenior spiller kampe bedst af 3 sæt, et evt. 3. sæt afvikles som match-tie-break til 10 point. Doubler spilles med no-ad.

 

Tilmeld dig her

Se tilmeldinger her 

Generelt

Tilmelding senest lørdag den 30. maj (lørdag den 13. juni for V-rækken). Ved evt. spørgsmål eller kommentarer så udfyld kontaktformularen her på siden.

Der planlægges ikke med kampe i sommerferien, men udskudte kampe kan evt. afvikles her.

Spillerne skal selv medbringe bolde til de indledende kampe, evt. kvartfinaler og semifinaler. Klubben leverer bolde til finaledagen.

Alle spillere er garanteret mindst 2 kampe i hver række, og hvis man går hele vejen, får man mellem 3-5 kampe i alt.

På den store finaledag lørdag d. 19. september, vil der dagen igennem være gang i grillen. Så vi glæder os til at se jer og til en rigtig hyggelig dag på banerne.

Med venlig tennishilsen

Ledøje-Smørum Tennisklub - Ungdoms- og Senior/Motionistudvalget