Klubmesterskab, udendørs 2018

 

Kære medlem

Vi skal selvfølgelig igen i år have et udendørs klubmesterskab. Vi håber derfor, at I er mange spillere, der igen i år vil være med til at gøre mesterskaberne sjove og spændende! 

Der vil blive spillet indledende kampe med start i juni måned og den store finaledag finder sted:

Lørdag d. 29. september fra kl. 10:00 til ca. kl. 17:00

I løbet af finale dagen vil der dagen igennem være gang i grillen. Så vi glæder os til at se jer og jeres forældre til en rigtig hyggelig dag på banerne.

For juniorerne er der mix (pige/dreng) rækker for U10, U12, U14, U16 og U18/Ungsenior. Der vil være både single og double rækker. Det er muligt for en juniorspiller at tilmelde sig i en pulje med en højere aldersgrænse end sin egen alder, men ikke en lavere. Juniorer er velkomne til også at tilmelde sig i seniorrækkerne.

For U8 laver vi et særligt arrangement på finaledagen med leg og konkurrencer. 

For seniorerne vil der være rene herre/damer rækker. En A-række for divisionsspillere, B-række for serie-spillere (motionister) og C-række for begyndere. I double vil der være mulighed for at stille op i herre-, dame- og mix-double – her kan du enten melde dig sammen med din faste makker, eller bare tilmelde dig selv, så finder vi en makker til dig

Tilmelding senest mandag den 28. maj. Skulle der være spørgsmål er man velkommen til at kontakte Michael Fredsbo på tlf. 2639 0478.

Programmet for turneringen vil kunne ses i klubhuset samt på vores hjemmeside torsdag d. 31. maj.

De indledende puljekampe skal spilles i juni, august og september, allersenest søndag d. 9. september. Der planlægges ikke med indledende kampe i sommerferien. Man kommer til at spille 2-4 indledende kampe pr. række, man tilmelder sig i. Alle indledende kampe bliver i år planlagt og bane-booket af turneringsledelsen. 

Programmet for semifinalerne kommer op i klubhuset og på vores hjemmeside onsdag den 12. september, hvorefter vi har ca. 2 uger til at få afviklet semifinalerne inden den store finaledag.

 

Indbydelse i PDF-format

 

 

 

Henter billeder...