Junior holdturnering

Hver sæson har Ledøje-Smørum Tennisklub hold med Tennis-Øst’s holdturnering. Et hold består af et antal spillere, der spiller holdkampe mod andre klubber. 

Holdkampe er en rigtig god og spændende måde at repræsentere din klub på. Samtidig har vi i Ledøje-Smørum Tennisklub fokus på at skabe sammenhold på vores tennishold, så det ikke bare bliver et spørgsmål om at vinde en single, men også om at spille sammen som hold.

Der er rækker for U8, U10, U12, U14, U16 og U18/Ungsenior. Holdkampene er inddelt i forskellige styrkekategorier, således at du møder spillere tæt på dit eget niveau, lige fra starten. Som junior kommer du selvfølgelig til spille på hold sammen med nogle af dine træningskammerater.

En holdkamp består typisk af 4 singler og 2 doubler, i begynder-rækkerne spilles der udelukkende doubler. Junior holdkampe afvikles om søndagen, og der spilles normalt 4-6 kampe på en udendørs sæson. 

For at deltage i holdkampe, forudsætter det at du er aktivt medlem af klubben og deltager på et træningshold.

Interesseret?

Vi vil naturligvis gerne have flere hold, så hvis du går med et ønske om at spille holdkampe, så er du velkommen til at kontakte Michael Fredsbo (turneringsansvarlig) på 2639 0478 eller Frederik Hausner Petersen (cheftræner) på ‭5152 2899‬.