Fredagsfidusen

Vi er glade og spændte over at kunne præsentere et helt nyt tiltag for alle vores juniormedlemmer i klubben: Fredagsfidusen!

Vi ved, hvor vigtigt det sociale aspekt er i en forening. Det betyder noget for alle, at man kan dukke op i sin klub velvidende om, at man har nogle gode venner, som man kan hænge ud med – om det så er på eller uden for banen. Vi har et ønske om at styrke vores fællesskab på tværs af vores juniorhold yderligere – og derfor har vi søsat dette initiativ. 

Fredagsfidusen går i sin enkelthed ud på, at vi én gang om måneden (den første fredag i måneden, dog ikke hvis denne falder på en helligdag) laver en aktivitet ud af huset. Aktiviteten har ikke noget med tennis at gøre, men fælles for dem alle er, at vi er sammen om aktiviteten og hygger os med hinanden. Både med dem, man allerede kender, men også med dem, man måske ikke kender så godt endnu.

Som udgangspunkt vil aktiviteten foregå på et tidspunkt i tidsrummet kl. 15 - 20. Mere info om den konkrete aktivitet, mødetid, det praktiske osv. følger ca. to uger inden, at den enkelte aktivitet finder sted. Der er meget at glæde sig til – for der kommer til at være aktiviteter i alle mulige afskygninger. Vi vil gerne afsløre den ene af de fem: X-jump trampolinpark!

Vi ønsker, at så mange af vores juniorer som muligt har mulighed for at deltage i vores sociale tiltag, og derfor har vi også søgt midler udefra for at kunne holde prisen nede. Med fornem støtte fra Egedal Kommune og fra klubben selv kan vi tilbyde dette hold til en pris på 475,- for alle fem gange.

Tilmeld dig her

Vi glæder os rigtig meget til at være sammen med jer til vores kommende spændende udflugter!

Fredagsfidusen finder sted følgende fredage:

Fredag den 12. juni

Fredag den 14. august

Fredag den 4. september

Fredag den 2. oktober

Fredag den 6. november

 

*Med forbehold for ændring grundet Coronavirus COVID-19