Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.

Kom og vær med til en sjov og aktiv dag, når Ledøje-Smørum Tennisklub inviterer til Tennissportens Dag! Tennissportens Dag er en landsdækkende begivenhed, hvor landets tennisklubber slår dørene op og er klar til at give en gedigen introduktion til tennisspillet.

Her kan man prøve at spille tennis og få en snert af den helt specielle atmosfære i klubben, uagtet alder, om man kommer alene eller sammen med andre. Man kan tage hele sin familie med, sine bedste venner, nogle arbejdskollegaer eller komme alene. Ligemeget hvad, så er vi en klub, hvor man hurtigt vil blive en del af et stort socialt fællesskab. I møder bare op iført sportstøj og idrætssko med glatte såler – så garanterer vi for store smil og masser af bevægelsesglæde.

Man kan både deltage i forskellige tennisaktiviteter, og der vil også være mulighed for at spille frit på banerne. Se programmet for dagen nedenfor og bemærk, at man hele tiden vil kunne komme og prøve og få en introduktion, men at man ved nedenstående aktiviteter blot får en smagsprøve på, hvad det vil sige at være på et træningshold:

  • Tumle/Familietennis: Kl. 11:15-11:30 (3-8 år + en forælder).
  • Fitnesstennis: Kl. 11:30-11:50 (18+ år).
  • Juniortræning: Kl. 13:40-14:00 (8-14 år).
  • Voksentræning: Kl. 14:00-14:20 (18+ år).

Når I er klar, står vi klar med en forfriskning til at fortælle om klubben og jeres muligheder for at spille tennis hos os.

Tilmelding er ikke nødvendig. Husk at invitere dem, du vil dele denne gratis oplevelse med!

Vi glæder os til at byde jer velkommen til en hyggelig dag med åbent hus, socialt samvær og masser af tennis.

Der tages forbehold for, til den tid, gældende Corona-restriktioner.

Læs mere om Tennissportens Dag på www.bevaegdigforlivet.dk/tennis.

Go to Top