Klubmesterskab

Klubmesterskab 2016.


Der afholdes klubmesterskab for Junior- og voksenspiller henover sommeren, med finaledag lørdag 17/9 – 2016. Som noget nyt, afholder vi en samlet finaledag for både Junior- og Voksenspiller på denne dag. Det er derfor vigtigt, hvis du tror du kan nå frem til en finale, at du og kan spille på denne dag.
Man kan altså ikke indbyrdes flytte en finalekamp. Det er vores fælles mål, at finaledagen bliver en fantastisk festdag, med mange aktiviteter på og udenfor banerne.

Såfremt vi må aflyses pga. vejret o.l., bliver finaledagen flyttet til søndag 18/9 – 2016. Klubmeterskabet er åbent for alle spillere, der har betalt kontingent som ”Voksen-”, "Junior", ”Ung senior-” eller ”Formiddagsmedlem”.

For voksenspiller:

I alle kampe spilles der beste af 3 sæt med tiebreak. Et evt. 3. sæt afgøres i supertiebreak til 10. Der spilles klubmesterskab i følgende rækker, såfremt minimum 3 spillere/doublepar har tilmeldt sig:

Række Bemærkning
Mixdouble Rækken er tilegnet alle klubbens doublepar.
Damedouble Rækken er tilegnet alle klubbens doublepar.
Herredouble Rækken er tilegnet alle klubbens doublepar.
Damesingle B Rækken er tilegnet motionister, let øvede og nye spiller.
Damesingle A Rækken er tilegnet klubbens bedste spillere, samt øvende motionister der ønsker at prøve sig af i denne række.
Herresingle B Rækken er tilegnet motionister, let øvede og nye spiller.
Herresingle A Rækken er tilegnet klubbens bedste spillere, samt øvende seniorspiller eller spiller på samme niveau.

For juniorspiller:

Række Bemærkning
U10 Single Spiller indledende kampe som et supertiebreak til 10. Der spilles med urange bold og på "Play & Stay" tennisbane. På finaledagen spilles en hel kamp fra stillingen 2-2
U12 Single Spiller indledende kampe som bedst af 3 supertiebreaks til 10. Der spilles med grøn bold. På finaledagen spilles en hel kamp.
U14-U16 Single Spiller bedst af 3 sæt med tiebreak. Et evt. 3. sæt afgøres i supertiebreak til 10. Der bruges gul bold.
U12 Double Spiller bedst af 3 supertiebreaks til 10. Der spilles med grøn bold. På finaledagen spilles en hel kamp. Der spilles med "no Ad" i partierne.
U14-U16 Double Spiller bedst af 3 sæt med tiebreak og med "no Ad" i partierne. Et evt. 3. sæt afgøres i supertiebreak til 10. Der bruges gul bold.


Tilmelding.
Tilmelding sker på denne WEB under fanen tilmelding. Deltager man i en af doubleturneringerne, er det vigtigt at begge personer i et par, tilmelder sig. Det er altså ikke nok, at den ene har gjort det.

Sidste tilmeldingsfrist: Fredag 27. maj 2016

Lodtrækning

Lodtrækning til de indledende kampe vil blive foretaget i weekenden 28-29. maj 2016, og offentliggøres her på denne WEB.

Kampafvikling

Spillerne imellem tager selv kontakt til hinanden, omkring bookning af bane, kamptidspunkt, brug af bolde o.l. til alle indledende kampe. Resultatet af kampen sendes på mail til Jens Andersen jwamobil@gmail.com eller via SMS på mobilnr.: 20688592.

Alle indledende kampe (puljekampe) skal afvikles i perioden 1. juni 2016 – 31. august 2016. Stillingen i en pulje bliver opgjort d. 1. sep. 2016 ,unaset om man stadigvæk mangler, at få afviklet kampe.


De kontaktoplysninger deltagerne giver under tilmelding, vil danne grundlag for den deltagerliste, som vil offentliggøres på LST's hjemmeside. Kampene og resultater offentliggøres ligeledes på LSTs hjemmeside.


Finale dag.

Det endelige program for finaledagen vil blive offentliggjort i god tid forinden i klubhuset og på LSTs hjemmeside og på Facebook.

God kamp

Junior- og Seniorudvalget